07.02.2018

Jedan od najmodernijih hotela na svetu nalazi se u japanskom gradu Jokohami. Na ulazu u sobu goste dočekuju "pametne" papuče, a u njima isti takav nameštaj. Hotel ProPILOT Park Ryokan je kombinacija tradicionalnog dalekoistočnog gostoprimstva i najsavremenije tehnologije, koju je razvio Nisan.

Pročitaj više:
07.02.2018

Opština Kovačica traži privatnog partnera za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje sistema javnog osvetljenja.

Pročitaj više:
07.02.2018

Nakon turneje u Kini, Smog Free project će ponuditi viziju čistog vazduha na novoj lokaciji- u Poljskoj. Smog Free Tower će biti postavljen u gradu Krakovu. Biće tamo od 16.februara do 15.aprila.

Pročitaj više:
07.02.2018

Automobili bez vozača i dronovi transformišu svet u kome živimo - a dizajneri koriste ove nove tehnologije kako bi transport učinili sigurnijim, bržim i efikasnijim.

Pročitaj više:
07.02.2018

Arhitekta Majkl Rejnolds je poznat po uvođenju principa "zelene" arhitekture u građevini. Njegov najnoviji projekat je "zelena" osnovna škola, napravljena od prepravljenih materijala. Zgrada se nalazi van Buenos Airesa, a Rejnolds će podučavati učenike širom sveta o osnovama samoodržive arhitekture.

Pročitaj više:
Povratak na vrh