15.08.2018

Stanovnici Evropske unije još od 2009. godine, umesto standardnih sijalica koje većinski koristimo, kupuju halogene i LED. Tada je stupila na snagu zabrana upotrebe "obične" rasvete.

Pročitaj više:
09.08.2018

Danska kompanija Kamstrup donirala je 4 miliona dinara JKP Vodovod Valjevo za implementaciju projekta za poboljšanje vodosnabdevanja. To je rezultat saradnje Danske ambasada i valjevskog Vodovoda započete krajem prošle godine, piše portal Valjevska posla.

Pročitaj više:
27.06.2018

Iako se većina nas raduje sunčanim, toplim mesecima, povećani računi za struju Ipak nisu dobrodošli. Bez obzira da li klima radi češće, da li se koristi više vode za tuširanje, saveti za uštedu energije mogu da pomognu i vašem džepu i životnoj sredini. Ovog leta, pre nego što spustite klimu za 10 stepeni, pročitajte naše savete, vaš džep će vam biti zahvalan.

Pročitaj više:
19.06.2018

Gradite ili renovirate? Pređite na „ti“ sa prirodom uz pomoć ovih inovativnih ideja.

Pročitaj više:
18.06.2018

Isključite klima uređaj pre nego što napuštate kuću na duži vremenski period. To je jednostavan način za manju potrošnju energije. Takođe, vodite računa da redovno čistite filter vašeg klima uređaja, pošto prljavi filteri uzrokuju da klima radi više, koristeći više energije.

Pročitaj više:
Povratak na vrh