01.12.2017

U planu je izgradnja održivog sistema za povećanje energetske efikasnosti, kojim bi se uvela naplata grejanja po utrošku, umesto po kvadratnom metru, i uštedelo 9% energije do 2019. godine.

Pročitaj više:
17.11.2017


Podno grejanje je komforan i estetski prihvatljiviji način grejanja od radijatorskog, nema prašine i suvog vazduha pa je onima koji pate od alergija svakako primereniji.

Pročitaj više:
06.11.2017

Apsajkling (Upcycling) je proces sličan reciklaži, ali za razliku od reciklaže, ovde se od nečeg starog dobija novo, tako što se to staro u celosti koristi, ne razlaže se da bi se dobio novi materijal, i ne ustinjava se. Na taj način, novi predmet dobija veću vrednost.

Pročitaj više:
05.11.2017

Grejna sezona je počela, a da biste pregurali zimu i ne dočekali proleće praznih džepova, dajemo vam nekoliko saveta kako da vam računi budu manji, bez obzira na to na koji način se grejete.

Pročitaj više:
11.10.2017

S obzirom da kalendarski gledano,  jesen počinje za nekoliko dana, sada je idealno vreme za primenu „zelenih“ ideja, koje štede energiju i novac. U ovom broju predstavljamo listu od 25 saveta, koji će vam pomoći da se pripremite na prelazak na niže temperature i provođenje više vremena u zatvorenom prostoru.

Pročitaj više:
Povratak na vrh