07.02.2018

Automobili bez vozača i dronovi transformišu svet u kome živimo - a dizajneri koriste ove nove tehnologije kako bi transport učinili sigurnijim, bržim i efikasnijim.

Pročitaj više:
06.02.2018

Boing je razvio novi hipersonični avion koji je brži od metka. Zapravo, on bi mogao da obiđe ceo svet za samo 3 sata, kako tvrdi proizvođač. Avion je dizajniran tako da koristi svoje sopstvene udarne talase da poveća brzinu i označava potpuno novu eru letenja.

Pročitaj više:
25.01.2018

Iako je kompanija Tesla najavila da planira da proizvede svoj Semi električni kamion tek 2019. godine, prototip ovog vozila je nedavno već viđen na ulicama Kalifornije.

Pročitaj više:
16.01.2018

Svake godine se širom sveta proda milion električnih vozila zahvaljujući vladinim podsticajnim programima, smanjenju troškova baterija i novim modelima vozila koji su za sve širi spektar vozača.

Pročitaj više:
11.01.2018

Prvi punjač za električne automobile u Novom Sadu, postavljen  je nedavno na parkingu na adresi Bulevar cara Lazara 7, a investicija  Parking servisa i „Procredit“ banke, vredna je između hiljadu i dve hiljade evra. Reč je o šestom ovakvom punjaču u Srbiji.

Pročitaj više:
Povratak na vrh