Broj 40 apr/maj 2018

40-250

Poštovani čitaoci, pred vama je četrdeseti broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji svaki drugi mesec možete besplatno da pročitate.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Kao i uvek, trudimo se da vam pružimo korisne savete kako da poboljšate kvalitet života, a da istovremeno ne ulazite u preveliki trošak. Pročitajte naš „Vodič o uštedi energije“, kao i „7 saveta za unapređenje energetske efikasnosti“ i sigurno ćete neke od predloga moći da primenite. „Zelena kuća meseca“ se nalazi u Australiji, a ono što nam je bilo zanimljivo jeste da je to modularna kuća, napravljena u rekordnom roku.

Naše kolege su imale priliku da voze prvi srpski e-bicikl, i u ovom broju možete da pročitate njihove utiske, a prvi čitalac koji nam se javi na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i pronađe skriveni simbol „zeleni bicikl“, biće takođe u prilici da besplatno provoza e-bicikl.

Kažu da je ova godina –godina noviteta, pa pogledajte kojih su to 10 noviteta koji se tiču novih tehnologija za pametne kuće.

Tu su i teme „Efikasna rasveta“, „Prvi električni put na svetu“, „Najbolji materijali za izolaciju“ i druge.

E2 urednički tim

Čitajte E2 magazin!


Povratak na vrh