Broj 39 feb/mar 2018

39-250

Poštovani čitaoci, pred vama je trideset deveti broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira putem društvenih mreža.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Glavna tema u ovom izdanju je koje prostorije treba da izolujete u kući, i verujemo da će vam biti korisna i da ćete znati na pravi način da primenite naše savete i predloge. Zelena kuća meseca o kojoj pišemo u ovom broju, nalazi se u Danskoj.

Uvek nas muče prekomerna potrošnja energije i veliki računi, pa u skladu sa tim, pročitajte naše savete kako možete efikasnije da trošite energiju.Tu su i teme globalnog zagrevanja i kako da smanjimo ugljenični otisak. Takođe, možete da se informišete šta su hladni krovovi i kako oni doprinose energetskoj efikasnosti. Ako nameravate da gradite kuću, i želite da bude energetski efikasna, pročitajte naš članak o pasivnoj solarnoj kući.

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

 

Povratak na vrh