Broj 38 dec/jan 2018

38-250

Poštovani čitaoci, pred vama je novogodišnji broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Nastojaćemo da i u narednoj godini obradimo teme koje se tiču energetske efikasnosti u svim oblastima, kao i da nastavimo sa člancima koji se bave trendovima, novim tehnologijama i uštedama koje je moguće ostvarivati u poslovanju ili u domaćinstvu.  

U ovom broju smo obrađivali temu zelene gradnje, tako da možete da pročitate koji su novi, zeleni materijali za gradnju, upoznajte se sa 9 primera energetske efikasnosti. Zelena kuća meseca se nalazi u Krakovu, u Poljskoj. Pošto se bliži Nova godina, dajemo vam 5 predloga kako da napravite ukrase od recikliranog papira.

U ovom broju smo za jednog čitaoca koji u periodu do 12.januara pročita broj #38 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zelenu kutiju, na nekoj od strana magazina, obezbedili poklon – paket prirodne kozmetike (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

SVIM ČITAOCIMA ŽELIMO SREĆNU NOVU 2018. GODINU I BOŽIĆNE PRAZNIKE!

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

 

Povratak na vrh