Broj 37 okt/nov 2017

37-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 37. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

U ovom broju smo se najviše bavili temom Pametnih kuća i Pametnih gradova. Koje su sve tehnologije neophodne da bi se jedna kuća, tj.jedan grad nazvali „pametnima“ možete da pročitate na narednim stranama. Zelena kuća meseca se nalazi u Belgiji, u Gentu. Mnogo se piše o obnovljivim izvorima energije i promovišu se njihove prednosti, a mi smo odlučili da u ovom broju obradimo temu Izvora koji nisu obnovljivi, i da vam približimo kakve sve opasnosti i probleme mogu da donesu za ljude i za životnu sredinu. Kako nam se bliži zima, kreće i period grejanja, a u skladu sa tim možete više da pročitate o podnom grejanju.

Uživajte u ovom jesenjem broju i štedite energiju uz naše brojne savete.

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh