Broj 36 avg/sep 2017

36-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 36. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Leto je vreme godišnjih odmora, ali i period kada možemo nešto da menjamo u našem domu. Skrećemo vam pažnju kako možete najefikasnije i najpovoljnije da renovirate i osvežite vašu kuću. Ako ipak krećete od samog početka, tu su ideje kako da sagradite energetski efikasnu kuću, u kojoj ćete dugoročno imati brojne uštede. Zelena kuća meseca se u ovom broju nalazi u Lionu. Možete da pročitate sve o obnovljivim izvorima energije, a tu su i brojne druge teme.

U ovom broju smo za jednog čitaoca koji u periodu do 30.avgusta pročita E2 magazin i pronađe skriveni simbol „zeleni USB“, pripremili poklon- E2 USB flash memoriju.

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh