Broj 33 feb/mar 2017

33-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 33. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

U prvom broju u ovoj godini obrađujemo temu novih tehnologija u gradnji, i predstavljamo vam boju godine- a to je nijansa zelene boje. Aktuelna kuća meseca se nalazi u Holandiji, a možete da pročitate i kako grad Riga nastoji da dobije titulu „pametnog grada“. Ako planirate da radite na izolaciji doma, usvojite neke od naših predloga vezane za materijale za izolaciju, a takođe možete da ih primenite i ako planirate da renovirate potkrovlje. Tu su i druge korisne teme, koje doprinose kako energetskoj efikasnosti, tako i uređenju i prijatnom izgledu vašeg doma.

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh