Broj 32 nov/dec 2016

31-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 32. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Ovaj broj smo posvetili temi Globalnog zagrevanja, koja treba da bude briga svakog od nas, i da se potrudimo da uradimo nešto dobro za našu planetu. Pročitajte koje su sve posledice globalnog zagrevanja, i primenite neke od stavki koje će učiniti da budete ekološki svesni i odgovorni prema svom okruženju. Zelena kuća meseca koju možete da vidite u ovom izdanju, se nalazi u Norveškoj, u gradu Larviku. Za vas smo pripremili i savete kako da smanjite potrošnju energije u toku zime, kako da smanjite ugljenični otisak, koje podne obloge su najbolje za vaš dom i mnoge druge teme.

Za 5 čitalaca smo pripremili karte za Sajam Voda, koji se održava od 16.do 18.novembra u BelExpo centru u Beogradu.

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!


Povratak na vrh