Broj 31 sep/okt 2016

31-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 31. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Svi znamo koliko nam je ubrzan životni ritam, i kako se teško nosimo sa stresom, pogotovo na poslu, i koliko je bitno prijatno radno okruženje, tako da nam je glavna tema u ovom broju Pametna kancelarija; videćete kojih su to 6 kancelarija odabrane za eco-friendly, i dajemo vam savete kako da budete „zeleni“ na poslu. Zelena kuća meseca se ovaj put nalazi u Remsu, u Francuskoj. Ako planirate da renovirate eneterijer, možete da pročitate naše savete o renoviranju kuhinje, kao i savete o dobroj izolaciji. Što se održivih gradova tiče, u ovom broju predstavljamo 15 najodrživijih u Americi. Nadamo se da ćete ove jeseni uz naše savete uspeti da uštedite energiju i da živite „zelenim“ načinom života.

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!


Povratak na vrh