Broj 30 jul/avg 2016

30-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 30. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Ovaj broj smo zamislili kao mali „zeleni“ vodič, sa temama i savetima koji doprinose da i vaš način života bude još „zeleniji“. Dok odmarate negde na plaži, možete da listate novi broj i primenite neke od saveta. Zelena kuća meseca koju predstavljamo u ovom izdanju, se nalazi nedaleko od Bolonje, u Italiji. Održivi grad o kome smo pisali je Melburn, u Australiji. Što se „zelenog vodiča“ tiče, predstavljamo teme Zelene bašte, Zelenog transporta, kako da iskoristite energiju vetra, kako da odaberete pravi klima uređaj, i mnoge druge. Za sam kraj ostavljamo 9 feng shui saveta za uređenje doma, za sve one koji žive u skladu sa ovim principom.

Za jednog čitaoca koji u periodu do 20.jula pročita broj #30 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zeleni USB, na nekoj od strana magazina, obezbedili smo USB flash disk od 32GB (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh