Broj 28 mar/apr 2016

28-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 28. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

U ovom broju smo najviše pažnje posvetili gradnji energetski efikasne kuće, i pokušali smo da vam ukažemo na to o čemu sve treba da vodite računa kada krenete sa gradnjom. Uz to, dobijate i savete o uštedi energije. Standardno smo se pozabavili temom Zelene kuće meseca; ovoga puta je to prelepa kuća u Italiji. Održivi grad, o kome smo pisali u ovom broju je Ljubljana, koja se nalazi u samom vrhu održivih gradova Evrope. Svima nama se dešava da nam je soba u velikom neredu, i nikako da krenemo da je sređujemo, a nekada nemamo ni ideju kako i na koji način da složimo stvari. Zasto u ovom broju možete da pročitate sve o idejama za sređivanje sobe. U Emiratima se gradi jedno od „najzelenijih“ odmarališta na svetu, pa možete da vidite kako će ono izgledati.Jedna od tema koju takođe obrađujemo je i Zeleni marketing.

Za jednog čitaoca koji u periodu do 22.marta pročita broj #28 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zeleni list, na nekoj od strana magazina, obezbedili smo knjigu „Klimatske promene“ (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh