Broj 27 jan/feb 2016

27-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 27. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Glavna tema, kojoj smo posvetili najviše pažnje se odnosi na uštedu energije. S obzirom da je zimski period, sezona grejanja, možete da nađete brojne ideje i savete kako da uštedite energiju i da smanjite troškove grejanja. Uz to, tu su već dve standardne teme: Zelena kuća meseca (Lozana, Švajcarska) i Održivi grad (Amsterdam, Holandija). Možete da pročitate kojih su to 10 zelenih tehnologija za 2016.godinu, kao i sve o primenama energetske efikasnosti u Evropi.

Za jednog čitaoca koji u periodu do 10.februara pročita broj #27 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zelenu pčelu, na nekoj od strana magazina, obezbedili smo poklon paket proizvoda od meda (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh