Broj 26 nov/dec 2015

26-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 26. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

I u ovom broju se držimo standardnih tema „Zelena kuća meseca“ i „Održivi gradovi“. Uz njih dajemo još saveta za uštedu energije i kako da je efikasno trošite; možete da pročitate sve o biomasi kao energetskom resursu za budućnost; da saznate kakve su to zgrade sa nultom potrošnjom energije, kao i kojih 5 kuća u Americi je pokupilo nagradu za Solarne kuće godine.

Za jednog čitaoca koji u periodu do 25.novembra pročita broj #26 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zelenu knjigu, na nekoj od strana magazina, obezbedili smo knjigu „Ekološki odgovornim poslovanjem do profita“ (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh