Broj 25 sep/okt 2015

25-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 25. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Nadamo se da primenjujete naše savete za uštedu energije, koje vam predstavljamo u svakom broju. U ovom broju možete da pročitate koje su pametne tehnologije za uštedu energije, predstavljamo vam čak tri održiva grada (Seul, Singapur i Hong Kong), možete da vidite koju smo kuću odabrali kao zelenu kuću meseca (Kalifornija). Tu su i tekstovi o ventilacionim sistemima, avionu na električni pogon, kao i veoma zanimljive i korisne teme o renoviranju fasade i tekst o zelenim krovovima.

Za jednog čitaoca koji u periodu do 1.oktobra pročita broj #25 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zelenu kozmetiku, na nekoj od strana magazina, obezbedili smo pakovanje prirodne kozmetike za negu lica (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin! 

Povratak na vrh