Broj 24 jul/avg 2015

24-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 24. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

U ovom broju se bavimo Zelenom gradnjom, i možete da pročitate šta je sve potrebno da bi neka zgrada bila energetski efikasna, zatim obrađujemo standardne teme Zelena kuća meseca, i Održivi gradovi (ovoga puta je to Pariz). Kako je leto stiglo, dajemo vam savete kako da odaberete dobar klima uređaj i kako da ga pravilno koristite. Bilo bi lepo da štedite energiju ne samo kod kuće, nego i na poslu, tako da primenite neke od ideja za zelenu kancelariju.

Pošto ovim brojem proslavljamo 4 godine postojanja, za jednog čitaoca koji u periodu do 20.jula pročita broj #24 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zeleni kolačić, na nekoj od strana magazina, obezbedili smo slatki paket (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh