Broj 23 maj/jun 2015

23-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 23. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Kao i svaki put do sada, trudili smo se da za vas obradimo korisne i zanimljive teme. Vodimo se idejom da svakodnevno primenjujemo principe energetske efikasnosti i eco-friendly načina života, pa nam je to ujedno i glavna tema. Možete da čitate o ekološkim materijalima, odmoru na eco-friendly način, da vidite zbog čega je Frankfurt izabran kao najodrživiji grad na svetu, koju smo kuću odabrali za Zelenu kuću meseca maja, da se upoznate sa kućom sa nultom potrošnjom energije, i da saznate koju su sve dobrobiti solarne energije.

U ovom broju smo za jednog čitaoca koji u periodu do 25.maja pročita broj #23 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zelenu igračku, na nekoj od strana magazina, obezbedili pakovanje dečijih igračaka (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh