Broj 22 mar/apr 2015

22-250

Poštovani čitaoci, pred vama je 22. broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

I u ovom broju smo vam pripremili mnoštvo zanimljivih tema i korisnih saveta. Kako ide proleće, tako su učestali i radovi na kući, pa možda zahvaljujući nama dobijete ideju kako da renovirate potkrovlje, kako da napravite promene u kuhinji, a da ne bude veliki udarac na vaš novčanik. Tu su standardne teme Zelena kuća meseca i Održivi gradovi. Uz to, možete da dobijete savete o uštedi energije, kako da kupatilo učinite još „zelenijim“, sve o energetski efikasnim prozorima, i mnoge druge teme.

U ovom broju smo za jednog čitaoca koji u periodu do 18.marta pročita broj #22 E2 magazina i pronađe skriveni simbol reč detox, na nekoj od strana magazina, obezbedili pakovanje za detoksikaciju organizma firme Cold Pressok (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh