Broj 21 jan/feb 2015

21-250

Poštovani čitaoci, pred vama je novogodišnji broj E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

Kao što znate, od prošlog broja smo počeli da obrađujemo teme koje su vezane za uređenje enterijera, tako da u ovom broju možete da dobijete ideje Kako da organizujete dnevnu sobu, Kako da uredite kuhinju a da bude „zelena“, dajemo vam 9 saveta kako da uštedite energiju tokom zime, predstavljamo Zelenu kuću meseca, Održivi grad, kao i mnogo druge korisne i zanimljive teme.

U ovom broju smo za jednog čitaoca koji u periodu do 12.januara pročita broj #21 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zelenu zgradu, na nekoj od strana magazina, obezbedili spa dan u hotelu Metropol (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

SVIM ČITAOCIMA ŽELIMO SREĆNU NOVU 2015. GODINU I BOŽIĆNE PRAZNIKE!

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh