Broj 19 sep/okt 2014

19-250

Poštovani čitaoci, pred vama je broj 19 E2 magazina - prvog online magazina o energetskoj efikasnosti koji se svakog svakog drugog meseca besplatno distribuira u vaše email sandučiće putem E2 newslettera.

Na portalu E2.rs možete dobiti najnovije informacije u rubrici E2 vesti dok članke o najaktuelnijim temama možete pročitati u rubrici E2 magazin - najnoviji broj magazina možete „prelistati“, sačuvati na svom računaru ili poslati svojim prijateljima.

U novom broju bavimo se temom Zelene gradnje, uz to, tu su standardne rubrike Zelena kuća meseca , kao i nastavak teksta o Održivim gradovima (Beč). Takođe, možete da pročitate kakve sve benefite imaju stanovnici eko sela Vildpoldsrid od 2600 stanovnika u Nemačkoj, i kako se to odražava na celu državu. Pošto se trudimo da živimo u skladu sa očuvanjem životne sredine, predstavljamo vam i tekstove o Efikasnoj potrošnji vode i o vezi između Vode i energije. Efikasna rasveta u zgradama gde su gubici veliki je takođe jedna od tema koje obrađujemo.

U ovom broju smo za jednog čitaoca koji u periodu do 30.septembra pročita broj #19 E2 magazina i pronađe skriveni simbol zeleni kompjuter, na nekoj od strana magazina, obezbedili servis računara u servisu „Sector M“ u Beogradu (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

Ovom prilikom EKLUZIVNO NAJAVLJUJEMO PROŠIRENJE TEMATIKE od sledećeg broja i pozivamo vas da nas i dalje pratite i očekujete iznenađenja koja smo pripremili za vas.

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh