Broj 18 jul/avg 2014

18-250

Ovim brojem smo ušli u 4. godinu izlaženja i želimo da se zahvalimo svima vama koji nas redovno čitate. Obećavamo i ubuduće mnoštvo tema koji će vam, nadamo se, biti od koristi u svakodnevnom životu i radu. Svima nam je isti cilj - da gledamo ka napred, radimo i (u)štedimo, da volimo prirodu i da zdravije živimo.

U novom broju bavimo se temom Modernih eko kuća, uz to, tu su standardne rubrike Zelena kuća meseca, kao i nastavak teksta o Održivim gradovima. Ukoliko planirate kupovinu placa za gradnju kuće, dajemo vam predlog kako da odaberete najbolju lokaciju za gradnju. Stiglo je leto, i tu su i predlozi kako da rashladite dom a ne potrošite mnogo novca. Iako je u našim krajevima u proteklom periodu bilo i previše vode, postoji krajevi u svetu gde ljudi nemaju vodu.. Pripremili smo članak o tome kako bi se taj problem mogao ublažiti.

U ovom broju smo za dva čitaoca koji u periodu do 15.jula pročitaju broj #18 E2 magazina i pronađu skriveni simbol zelenu šoljicu čaja, na nekoj od strana magazina, obezbedili pakovanje čajeva od strane Kuće dobrog čaja (detalje možete videti na strani 6 kao i na našim stranama na društvenim mrežama).

POŠALJIMO SMS PORUKU SOLIDARNOSTI NA 1003!

E2 urednički tim

Proverite vaše email sanduče, čitajte E2 magazin!

Povratak na vrh