ČITAOCI
Srdačan pozdrav. Teme su vam odlične i poučne, meni veoma korisne zbog izgradnje porodične kuće.
Mirjana Miladinović
 

Uz iskrene čestitke za jedan ovakav magazin, koji zaista "osvešćuje" i pokreće čoveka na razmišljanje o očuvanju kako prirode oko sebe tako i o očuvanju sebe samog, želim vam puno uspeha i veliki broj zahvalnih čitalaca. Neka svako od nas zapamti bar jednu korisnu stvar iz vašeg magazina i primeni je u svojoj svakodnevnici - život će nam svima biti lepši i zdraviji.
Gabriela Gabrić Tot

Draga redakcijo, čitam vas redovno i dosta mi pomažete oko novih informacija i ove tematike za koju sam usko specijalizovan.
Janko S. Čipev, dipl. ing. zaštite životne sredine

Poštovani urednici, pratim vas od prvog broja. Najviše čitam teme koje se odnose na obnovljive izvore energije, ali ispratim i ostale "zelene" teme. Moram da naglasim da bih voleo kada bi češće izlazio magazin, makar jednom mesečno, jer način na koji vi obrađujete teme je vrlo razumljiv i kvalitetan.
Dimitrije Miljuš

Magazin je neobičan za naše prilike, čist , sažet bez ispiranja mozga sa "najbolje" , "najlepše" itd. Sviđa mi se.
Biljana Kovačević

Draga redakcijo mogu da vam kažem da sam oduševljen vašim magazinom i da mi je drago što postoji magazin ovog tipa kod nas u bilo obliku. Saznao sam za časopis pre 3 meseca i od tad ga redovno pratim.
Aleksandar Stojadinović

Fenomenalan vam je časopis. mnogo je važno da vi tako dobro radite tako važnu stvar za celu zemlju, za ekonomiju, za životnu sredinu, za društvo u celini. Bravo, iskreno. Svaki broj je sve bolji, izvanredno.
Srba Jovanović

Poštovani, posetio sam vaš online magazin i prijatno sam iznenađen njegovim dizajnom i sadržajem. Tekst objavljen o solarnoj energiji je OK, sviđa mi se i ima korisnih podataka. Dobro je da neko na jednom mestu počne da sakuplja korisne podatke o OIE i EE, toga na ovim prostorima skoro i da nema. Još jednom pozdravljam Vaš entuzijazam i elan!
Darko Bjelopavlić

Pohvalila bih ovaj vid elektronskog časopisa i zaželela puno uspeha u radu.
Nela Tmušić

Želim vam uspeha u radu. Ja sam od entuzijasta koji počinju gradnju energetski efikasnog objekta i veoma mi je drago što je pokrenuta ovakva tematika kod nas.
Marjana Miladinović, dipl.građ.inž.

Sa zadovoljstvom sam pregledala vaš magazin. Podržavam ideju da se temeljno i inspirativno bavite zelenom gradnjom.
Jelena Nikić

Moram da vam napišem, da sam prijatno iznenađen sadržajem vašeg (a sada i našeg) magazina. Imate veoma zanimljiv, a pre svega, barem po meni, koristan izbor tema. Samo nastavite tako.
Zlatko Kocis

Poštovana i preduzimljiva redakcijo, ocena za prvi broj E2 je čista E5!!! Želim vam da istrajete i trajete.
Prof. Dragan Živković, arhitekta

Povratak na vrh