21.03.2018

Francuski modni brend Lacoste je u saradnji sa Međunarodnom unijom za očuvanje prirode (IUCN) zamenio kultni logo krokodila kako bi upozorio na problem ugroženih životinja.

Pročitaj više:
21.03.2018

U cilju edukacije najmlađih Novosađana i stvaranja uslova za ekološki osvešćenu svakodnevicu, kompanija Erker inženjering donirala je mini eko punktove za sortiranje otpada osnovnim školama Miroslav Antić i Tvrđava i vrtićima Maštolend, Zemlja čuda i Žil Vern.

Pročitaj više:
18.03.2018

Egipat ima prirodni potencijal da postane jedan od najsnažnijih energetskih gradova, jer sadrži tri glavna prirodna energetska elementa: sunčevu svetlost, vetar i hidroenergiju.

Pročitaj više:
06.03.2018

Dok Srbija još uvek preračunava koliko će je milijardi evra koštati početak rada na poglavlju 27 u procesu priključenja EU, makar u jednom delu, Somborci gotovo da mogu da budu potpuno mirni.

Pročitaj više:
05.03.2018

Ove godine u prodaji će se pojaviti prvi Lego elementi napravljeni od biljne plastike od šećerne trske, najavio je danski proizvođač igračaka.

Kompanija Lego objavila je da je počela proizvodnju Lego botaničkih elemenata ili delova, kao što su lišće, žbunovi i drveće, koji su potpuno napravljeni od plastike biljnog porekla, preneo je britanski Gardijan.

Pročitaj više:
Povratak na vrh